Menu

Laswerk Tilburg

Dé metaalbewerker in regio Tilburg

Bent u op zoek naar een metaalbewerker in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Velaco aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark met machines waarmee wij de meest uiteenlopende projecten kunnen maken. Van MIG lassen tot buizen buigen, wij kunnen het voor u doen. Wij werken met verschillende kwaliteitsmetalen, zoals RVS en aluminium. Door onze strikte protocollen binnen de werkplaats kunnen wij onze producten op verzoek met certificering afleveren bij u in Tilburg.

Wat doen wij?

Als het om metaalbewerking gaat, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Er komt meer bij kijken dan alleen laswerk. Onze mensen zijn dé experts van Tilburg en omgeving. U kunt dan ook voor bijna alles bij ons terecht op het gebied van metaal. Zo kunnen wij u onder andere helpen met:

Tilburg

Dit kunnen wij allemaal voor u doen, omdat wij in onze werkplaats de mogelijkheid hebben om MIG MAG te lassen. Ook hebben wij de juiste middelen om te kunnen doornbuigen en een profielwals te gebruiken. Zo kunnen wij veel voor u doen in de regio van Tilburg.

Onze uitgebreide expertise

Als u een probleem heeft, dan kunnen wij met u meedenken. Dankzij onze uitgebreide kennis van zaken en jarenlange ervaringen weten wij precies wat wel en niet mogelijk zijn. Wij weten ongetwijfeld een oplossing voor uw probleem. Een ander voordeel van onze expertise is dat wij producten voor u kunnen maken zonder een duidelijke tekening. Dit is een unieke service, die u niet snel zult vinden bij een ander metaalbewerkingsbedrijf in de regio Tilburg.

Wilt u meer weten?

Woont u in de omgeving van Tilburg en heeft u interesse in wat wij doen? Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag advies over de materiaalkeuze van uw product? Wij helpen u graag met al uw vragen over laswerk, assembleren en meer. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0416-652267. U mag ook het contactformulier op onze website invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie terug. Zo kunnen wij u precies vertellen wat wij voor u in Tilburg kunnen