Menu

Assembleren

Specialist in RVS, aluminium en staal

Bij Velaco zijn we dé expert in laswerk, constructie en assembleren. Door middel van flexibiliteit, inventiviteit en vakmanschap onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Wij hebben een uitgebreid en geavanceerd machinepark, waarmee we de meest uiteenlopende producten voor u kunnen maken. U kunt de tekeningen hiervoor zelf aanleveren maar wij kunnen u ook zonder schetsen van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange en uitgebreide ervaring in het vak weten we precies hoe we u kunnen helpen. Assembleren of zagen? Wij draaien er onze hand niet voor om en helpen u graag.

Wat is assembleren?

Velaco kan diverse zaken voor u produceren in verschillende metalen. Wij maken niet alleen hele producten, maar ook onderdelen daarvan. Bij ons kunt u deze onderdelen in de werkplaats laten samenvoegen. Dit wordt ook wel het assembleren van het product genoemd. Dit is slechts een van de vele services die wij u kunnen bieden. Deze onderdelen hoeven niet allemaal bij ons gemaakt te zijn. Heeft u bijvoorbeeld een metalen behuizing bij ons laten maken en moet daar een elektronisch binnenwerk in van een andere producent? Dan is dat voor ons geen enkel probleem

Voordelen van assembleren

Aan het assembleren van producten zijn natuurlijk enige kosten verbonden. Deze wegen echter niet op tegen de voordelen, zoals:

  • Zo weet u zeker dat alles in elkaar past
  • Een deel van de installatiewerkzaamheden is gedaan
  • Scheelt in werk ter plekke
  • Dankzij onze expertise herkennen wij snel probleempunten voordat zij een probleem vormen
  • U bespaart op de arbeidskosten doordat u minder lang bezig bent met de producten

Heeft u specifieke wensen op het gebied van assemblage? Laat het ons dan weten. We bespreken samen met u wat er mogelijk is.

Assembleren

Meer informatie?

Bij het maken en assembleren van verschillende producten komt veel kijken. Niet alleen de materialen verschillen van elkaar, maar ook heeft u mogelijk te maken met hele verschillende specificaties van wat u nodig heeft. Als u meer wilt weten over uw specifieke product en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0416-652267. U kunt ons ook een e-mail te sturen via het contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen over assembleren.