Menu

Doornbuigen

Doornbuigen bij Velaco

Zoekt u een specialist op het gebied van doornbuigen? Voor de vakmensen van Velaco is dit geen enkel probleem. Onze experts zijn bedreven in het bewerken van metaal. Met behulp van de geavanceerde machines in ons machinepark kunnen wij de iedere buis, ongeachte de dikte en het materiaal, voor u doornbuigen. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij kunnen alles inpandig voor u maken. Of u nu één gebogen object nodig heeft of meerdere. Bij Velaco komen wij onze afspraken na. We zorgen ervoor dat uw artikelen op tijd af zijn en waarborgen de kwaliteit ervan.

Buigen of doornbuigen?

Wat is precies het verschil tussen doornbuigen en gewoon buigen? Het antwoord daarop is simpel. Met gewoon buigen wordt de druk op het materiaal van buitenaf uitgeoefend. Bij doornbuigen wordt de druk deels opgevangen door een flexibele doorn die in de buis wordt geplaatst. Hierdoor vervormt het materiaal minder snel. Ook is het risico op scheuren in het materiaal kleiner. Hiermee worden lelijke plooien in de bochten voorkomen. Deze methode wordt daarom veel gebruikt bij producten waar hoge kwaliteitseisen aan verbonden zijn.

Onze diensten

Doordat wij vele materialen en machines in huis hebben, kunnen wij de meest uiteenlopende producten voor u maken. Wij produceren enkele stuks en kleine series. Het is aan u hoeveel items u wilt afnemen. Onze specialisten kunnen u op vele vlakken helpen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Lassen
  • Doornbuigen
  • Assembleren
  • Solderen
  • Modificatie
  • Reparatie

Omdat onze mensen experts zijn in wat zij doen, kunnen zij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden voor uw project.

Wilt u meer weten?

Ieder project is anders, van de materialen die gebruikt worden tot de aantallen die u nodig heeft. Als u vragen heeft over de mogelijkheden rondom uw project, dan kunt u het beste contact met ons op nemen. Zo kunnen wij een inschatting maken van de kosten en levertijden. Heeft u specifieke wensen voor ons? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op nummer 0416-652267. Dan kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Wat mogen we voor u doen op het gebied van doornbuigen?

doornbuigen

Doornbuigen