Menu

Buizen buigen

Bij Velaco zit u goed

Zoekt u iemand om uw buizen te buigen? Velaco is u dan graag van dienst. Wij kunnen u niet alleen helpen met het buigen van verschillende soorten buizen, maar kunnen u nog veel meer diensten. Zo kunt u bij ons metaalbewerkingsbedrijf onder andere terecht voor constructie, assemblage en modificatie van onderdelen. Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u zelfs met complexe projecten helpen. Wij hebben veel ervaring met metaal en beheersen de meest uiteenlopende technieken. Daardoor kunnen wij vrijwel alles maken. Wat mogen wij voor u doen?

Buizen buigen bij Velaco

Als u zelf ooit een buis heeft geprobeerd te buigen, dan weet u dat dit niet gemakkelijk is. Zeker niet als de buizen een bepaalde kromming moeten hebben of als u meerdere buizen nodig heeft met exact dezelfde kromming. Velaco kan u helpen met buizen met verschillende diameters en gemaakt van diverse materialen. Wij gebruiken hiervoor speciale machines, waardoor alle bochten gelijk zijn. U geeft ons uw specificatie en wij buigen ze naar wens. Dit heeft veel voordelen:

  • De bochten zien er professioneel uit
  • Als er meerdere buizen zijn, lijken ze gelijk. Daardoor ziet het geheel er netter uit
  • Onze buig capaciteit gaat tot Ø 65 x 4 mm staal (60 x 3 in Rvs)

Buizen buigen

Onze services

Wij hanteren een hoge standaard als gaat om ons werk. Onze machines zijn van een uitmuntende kwaliteit en onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Wij zien ons probleemoplossend vermogen als een toegevoegde waarde van onze diensten. De producten die wij u leveren zijn van goede kwaliteit en kunnen met de door u gevraagde certificering worden afgeleverd in diverse materialen. Zo kunnen wij artikelen leveren in onder andere RVS, aluminium en staal. Omdat wij volgens strenge protocollen werken, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Verder streven wij ernaar om onze productietijden zo kort mogelijk te houden.

Buizen buigen

Buizen buigen

Buizen buigen

Meer weten over buizen buigen?

Wilt u meer weten over het buigen van buizen of over andere diensten die wij kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u advies op maat kunnen geven. U kunt ons telefonisch bereiken op 0416-652267. U mag ook een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Zo kunnen wij u informatie geven over onze levertijden en uw mogelijkheden. Wanneer mogen we voor u aan de slag gaan om uw buizen te buigen?