Menu

Mig lassen

Velaco voor lassen

Zoekt u naar een expert in het lassen van RVS, aluminium en staal? Dan bent u bij Velaco aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en geavanceerd machinepark waarmee wij de moeilijkste opdrachten kunnen uitvoeren. Of u nu op zoek bent naar iemand voor MIG lassen of lichte staalconstructies, wij kunnen u helpen. Wij maken afspraken waar we ons aan houden en leveren de producten in de gewenste kwaliteit af volgens afspraak. Of u nu één product nodig heeft of maar een kleine serie, wij maken het voor u. Wij kunnen u zelfs helpen wanneer u geen tekeningen heeft.

Wat is MIG lassen?

MIG lassen is een van de meest gebruikte lastechnieken. Het valt onder het elektrische booglassen. Dit houdt in dat er gelast wordt met een elektrische plasmaboog. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met MIG. Daardoor is onze productiviteit erg hoog. De afkorting MIG staat voor Metal Inert Gas, het gas dat gebruikt wordt. Het MAG lassen is een nauw verwante variant waarbij een ander soort gas gebruikt wordt. Het is afhankelijk van onder meer het te lassen materiaal welke lastechniek het beste past bij uw situatie. Wij adviseren u hier graag over

Profiteer van de voordelen

Het werken met MIG lassen heeft veel voordelen. Het is niet voor niets een van de meest populaire lastechnieken. Met MIG profiteert u van:

  • Weinig warmte bij het lassen
  • Snel en dus hoge productiviteit
  • De lasnaad kan goed tegen oxidatie
  • Toepasbaar onder alle hoeken
  • Goed toepasbaar op verschillende materialen en materiaaldiktes

Heeft u specifieke wensen voor deze lastechniek? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag wat er mogelijk is.

Mig lassen

Meer informatie?

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Daarom kunnen wij u op onze website niet precies vertellen hoelang een bepaald project gaat duren. Wij leveren bij voorkeur maatwerk, waardoor de duur van een project afhankelijk is van het werk dat gedaan moet worden en de gebruikte technieken, zoals MIG en MAG lassen. Vooraf kunnen we u een inschatting hiervan geven. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0416-652267. Onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen over MIG lassen.