Menu

Doornbuigen Amsterdam

Velaco, specialist in metaalbewerking

Zoekt u in Amsterdam een metaalbewerking specialist die voor u buizen vlekkeloos in de juiste vorm kan doornbuigen? Bij doornbuigen heeft u de garantie dat het metaal bij het buigen weinig tot geen vervorming vertoont. Dat is voor de vakmensen van Velaco een kolfje naar hun hand. Onze experts zijn zeer bedreven in metaalbewerking. Met behulp van de geavanceerde machines in ons machinepark kunnen wij de iedere buis, ongeachte de dikte en het materiaal, voor u feilloos doornbuigen. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange kunnen wij u ook uitstekend adviseren. Wij kunnen alles inpandig voor u maken. Of het nu gaat om één gebogen object, of om meerdere exemplaren. Bij Velaco komen wij onze afspraken na. We zorgen ervoor dat uw artikelen in Amsterdam op tijd af zijn met een garantie voor een perfecte kwaliteit.

Gewoon buigen of doornbuigen?

Wij kunnen uw metalen buizen ‘gewoon’ buigen of doornbuigen. Doornbuigen is een buigmethode die veel wordt toegepast als er hoge kwaliteitseisen aan het materiaal worden gesteld. Het verschil tussen ‘gewoon’ buigen en doorbuigen van metalen buizen is als volgt: met gewoon buigen wordt de druk op het materiaal van buitenaf uitgeoefend. Dat geeft risico op vervorming of scheuren van de buis. Bij doornbuigen wordt de druk deels opgevangen door een flexibele doorn die in de buis wordt geplaatst. Hierdoor vervormt het materiaal minder snel. Het risico op scheuren in het materiaal is hiermee vele malen kleiner. Ook voorkomen we hiermee lelijke plooien in de bochten.

Metaalbewerking door Velaco

Doordat wij vele materialen en machines in huis hebben, kunnen wij de meest uiteenlopende producten voor u maken. Dat maakt ons tot een echte specialist in metaalbewerking met klanten in heel Nederland. Ook voor doornbuigen in Amsterdam weten klanten ons feilloos te vinden. Wij produceren enkele stuks en kleine series. Het is aan u in Amsterdam hoeveel items u wilt afnemen. Onze specialisten kunnen u op vele vlakken helpen. Naast doornbuigen kunt u denken aan:
 • Lassen
 • Doornbuigen
 • Assembleren
 • Solderen
 • Modificatie
 • Reparatie
 • Omdat onze mensen experts zijn in wat zij doen, kunnen zij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden voor uw project in Amsterdam.

  Meer weten over doornbuigen in Amsterdam?

  Ieder project is anders, dat geldt voor de gebruikte materialen tot aan de aantallen die u nodig heeft. Heeft u vragen over uw project in Amsterdam of het doornbuigen van metalen buizen? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij een inschatting maken van de kosten en levertijden. Heeft u specifieke wensen voor ons? Bel dan 0416-65 22 67, of stuur een mail naar info@velaco.nl. Voor Doornbuigen in Amsterdam gaat u naar Velaco!