Menu

Laswerk Breda

Experts in metaalwerk

Heeft u een vakman nodig om buizen te buigen in Breda of omgeving? Of heeft u laswerk liggen waar eigenlijk een specialist naar zou moeten kijken? Dan kunnen wij u helpen. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen onze metaalexperts vrijwel alles voor u maken. Dankzij hun grote kennis kunnen zij kwaliteit leveren in zeer korte tijd. Ook kunnen wij uw artikelen leveren met de door u gewenste certificering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wat we doen in Breda

Wij kunnen meer voor u doen dan alleen lassen. We maken niet alleen producten, maar kunnen ze ook assembleren, modificeren en repareren. Wij hebben onder andere het volgende staan in onze werkplaats voor Breda en omstreken:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u ook graag verder, wanneer u specifieke wensen heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Breda

Problemen oplossen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor honderd stuks van hetzelfde product. Als u er slechts een paar nodig heeft of zelfs maar één, dan gaan wij net zo goed voor u aan de slag in de regio Breda. Wanneer u tegen een probleem aanloopt bij het maken of ontwerpen van een product, dan denken wij graag met u mee. Het oplossen van problemen is iets wat wij graag doen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis van zaken weten wij precies wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van metaalbewerking. Die kennis gebruiken we graag om optimaal te helpen.

Heeft u meer informatie nodig?

Woont u in Breda of omgeving en heeft u een stuk bewerkt metaal nodig? Dan kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld met buizen buigen of MIG lassen. Om u een indicatie te kunnen geven van de kosten en een schatting te kunnen maken van de productietijd, hebben we meer informatie van u nodig. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook. Belt u hiervoor naar 0416-652267. Misschien kunnen wij u in de regio Breda binnenkort van dienst zijn.