Menu

Aluminium en staal buigen bij Velaco B.V.

Buigen van buizen, profielen en plaatwerk

Velaco B.V. is de echte specialist voor laswerk, constructie, assemblage en buigwerk. U kunt bij ons te allen tijde vertrouwen op de optimale combinatie van vakmanschap, ervaring en inventiviteit. Onze diensten staan allemaal in het teken van werkzaamheden op het gebied van RVS, staal en aluminium. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons dienstenaanbod op de website. Naast onze standaard diensten kunnen wij dankzij onze flexibele en inventieve instellingen ook maatwerk leveren. Een van onze specialiteiten is het buigen van aluminium en metaal.

Buizen buigen, onze specialiteit

Buizen buigen is een echt specialisme. Zeker als de buizen een bepaalde kromming moeten hebben of als u meerdere buizen nodig heeft met exact dezelfde kromming. Velaco kan u helpen met buizen in verschillende diameters en gemaakt van diverse materialen. Wij gebruiken hiervoor speciale machines, waardoor alle bochten gelijk zijn. U geeft ons uw specificatie en wij buigen uw buizen naar wens. Onze buigcapaciteit gaat tot Ø 65 x 4 mm staal (60 x 3 in Rvs).

Aluminium buigen en metaal buigen bij Velaco

Omdat wij een echte specialist zijn in buigen, kunt u bij ons altijd terecht voor het vakkundig buigen van staal en het buigen van aluminium. Laat een aluminium buis of een buis van metaal buigen voor de toepassing die u wilt. Met het buigen van uw metalen of aluminium buizen kunnen wij bijvoorbeeld het volgende voor u produceren:
  • Boogsegmenten
  • Ringen
  • Spiralen
  • Bochtpijpen
  • 3D en 2D vrije vorm
Heeft u speciale verzoeken voor ons? Graag bespreken we met u uw wensen, zodat we die snel en vakkundig voor u kunnen uitvoeren.

Laat Velaco B.V. uw metalen of aluminium buizen buigen

Voor het vakkundig buigen van metaal of aluminium is Velaco B.V. uw aangewezen partner Heeft u eenmalig onze diensten nodig, of zoekt u een vaste partij om al uw metaal of aluminium te laten buigen? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. U kunt ons ook bereiken op 0416-652267. Wij beantwoorden graag al uw vragen over aluminium buigen en staal buigen bij Velaco B.V.