Menu

Lasser Waalwijk

Velaco, expertise snel geleverd

Als u een metaalbewerker zoekt in de omgeving van Waalwijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid machinepark met daarin geavanceerde machines waarmee wij vrijwel alles voor u kunnen maken. Onze vakmensen hebben kennis van zaken en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen met maken van uw producten. Bovendien zorgen we ervoor dat die op tijd en eventueel met certificering bij u worden afgeleverd in Waalwijk is of elders.

Onze diensten in Waalwijk

Dankzij onze veelzijdige expertise kunnen wij vrijwel alles voor u mogelijk maken in Waalwijk, zoals:

  • Uiteraard kunt u bij ons terecht voor laswerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan MIG MAG lassen.
  • Wij bieden u ook de optie om uw producten door ons te laten assembleren. Hierdoor bespaart u veel tijd.
  • Ook kunnen wij voor u doornbuigen voor de mooiste bochten in buizen.
  • We kunnen echter ook buizen buigen op de traditionele manier.

alu-prozor-2

Heeft u een metalen plaat nodig met daarop een mooi motief of wilt u een antislipgedeelte voor uw product? Dan kunnen wij dit voor u fabriceren met onze profielwals.

Ons streven

In onze werkplaats in Waalwijk doen wij er alles aan om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Wij kennen vele verschillen technieken en kunnen bijvoorbeeld twee platen aan elkaar verbinden door middel van MIG lassen. Ook kunnen we reparaties voor u uitvoeren. Wij maken vooraf afspraken met u over de levertijd en de materialen die wij gebruiken. Het nakomen van deze afspraken vinden wij erg belangrijk. Daarom werken we met strike protocollen, zodat wij uw producten kunnen afleveren in Waalwijk met alle mogelijke certificeringen

Wil u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij in Waalwijk voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Omdat alle projecten uniek zijn en wij graag maatwerk leveren, zullen we per project inschatten wat de levertijd is en welke kosten daaraan verbonden zijn. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. U kunt een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Voor een snellere reactie kunt u bellen naar 0416-652267. Wie weet gaan wij binnenkort aan de slag voor u in Waalwijk!