Menu

Velaco B.V. ijzersterk in assembleren

Assemblage van halffabrikaten en eindproducten

Velaco B.V. is uw specialist voor al uw laswerk, constructie en het assembleren van halffabrikaten en eindproducten. Wij staan garant voor de optimale combinatie van vakmanschap, ervaring en inventiviteit. Daar zijn wij ijzersterk in. Niet voor niets staan onze diensten allemaal in het teken van werkzaamheden op het gebied van RVS, staal en aluminium. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons dienstenaanbod. Naast onze standaard diensten kunnen wij dankzij onze flexibele en inventieve instellingen ook maatwerk leveren. Kunnen wij de producten die u bij ons heeft laten maken voor u assembleren? Dat doen wij graag voor u. Op deze pagina leest u meer over onze kennis en expertise op het gebied van assembleren. Maar uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over onze werkwijze, producten en diensten.

Compleet assembleren van uw producten

Bij Velaco B.V. kunnen wij diverse producten voor u vervaardigen in metaal, RVS en aluminium. Bij ons kunt u overigens niet alleen terecht voor eindproducten, maar ook voor halffabrikaten of onderdelen. Wij kunnen uw producten in onze werkplaats voor u samenvoegen, ofwel assembleren. Niet overbodig om te vermelden is dat de verschillende onderdelen die wij voor u kunnen assembleren zeker niet allemaal bij ons gemaakt hoeven zijn. Heeft u bijvoorbeeld een metalen behuizing bij ons laten maken en moet daar een elektronisch binnenwerk in verwerkt worden van een andere producent? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij zetten uw producten in onze professionele assemblagelijn vakkundig voor u in elkaar. 

Voordelen van assembleren bij Velaco B.V.

Aan het assembleren van uw producten bij Velaco B.V. zijn natuurlijk enige kosten verbonden. Maar die kosten wegen niet op tegen de voordelen die u ervan heeft:
  • U weet zo zeker dat alle onderdelen in elkaar passen
  • Een deel van de installatiewerkzaamheden is voor u gedaan
  • Het scheelt u werk
  • Dankzij onze expertise herkennen wij mogelijke probleempunten bij de assemblage voordat zij daadwerkelijk een probleem vormen
  • U bespaart op uw arbeidskosten doordat u zelf minder lang aan uw producten werkt
Heeft u specifieke wensen op het gebied van assemblage? Laat het ons dan weten. We bespreken samen met u wat er mogelijk is.

Veel kennis en ervaring met assembleren

Bij het maken en assembleren van verschillende producten van diverse opdrachtgevers komt veel kijken. Daar is veel kennis en ervaring voor nodig. Niet alleen de materialen verschillen van elkaar, maar mogelijk heeft u ook te maken met verschillende specificaties van wat u nodig heeft. Wilt u meer weten over het assembleren van uw specifieke product of andere producten, en wat wij op dat gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over wanneer assembleren bij Velaco B.V. voor u rendabel of handig is. En uiteraard kunnen wij al uw vragen over het assembleren zelf voor u beantwoorden.

Altijd duidelijke afspraken vooraf

Omdat wij volgens strenge protocollen werken, maken we, voordat we voor u overgaan tot het assembleren van uw producten, graag duidelijke afspraken met u. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en kunnen wij u de afgesproken kwaliteit leveren op de afgesproken deadline. Heeft u specifieke wensen op het gebied van de producten die wij voor u kunnen assembleren? Laat dit ons dan in een zo vroeg mogelijk stadium weten. Dat geeft u en ons voldoende tijd en ruimte om uw vraag om te zetten in een topkwaliteit eindproduct, halffabricaat of onderdeel. Tijdens zo’n gesprek vertellen wij u wat er mogelijk is, en kunnen we eventueel maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Bij Velaco B.V. zijn we gespecialiseerd in het assembleren van onderdelen, halffabrikaten en eindproducten. Maar dat is slechts een van onze specialiteiten. Onze medewerkers beheersen alle vereiste technieken op hun vakgebied en beschikken daarbij over een geavanceerd machinepark. Wat kunnen wij, voor het assembleren nog meer voor u doen? Onze activiteiten omvatten onder meer lassen, solderen, constructie, assemblage, reparatie en modificatie. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor additionele werkzaamheden zoals buigen, zagen en afwerken. Ons werkterrein is daarmee veelzijdig, maar betreft overwegend enkelstuks en kleine series. Die wisselende productie doen een permanent beroep op onze expertise en probleemoplossende vermogen. Het is juist deze uitdaging die ons bijzonder aanspreekt.

Velaco B.V. inschakelen voor vakkundig assembleren

Wilt u meer weten over hoe en wat wij voor u kunnen assembleren? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten en werkzaamheden met RVS, staal en aluminium en/of het gebied van lastechnieken en buizen buigen? Neem dan vrijblijvend contact op met Velaco B.V. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. U kunt ons ook bereiken op 0416-652267. Wij informeren u graag over onze prijzen, levertijden en kunnen al uw vragen over het assembleren van metaal-, RVS- en aluminium producten beantwoorden.